Creative Leadership
Wereldwijd beschouwen leidinggevenden de toegenomen complexiteit als de grootste uitdaging van deze tijd. Tegelijkertijd geven veel leidinggevenden aan onzeker te zijn of zij over de vaardigheden beschikken om effectief leiding te kunnen geven in dit tijdperk van ongekende veranderingen.

De belangrijkste vaardigheid die nodig is, is creativiteit! Creatief denken is het meest essentiële onderdeel van innovatie. Creatief leiderschap de meest bepalende factor voor succes in business. Deze tijd vraagt om het vermogen om anders te kunnen denken, problemen op andere manieren te kunnen benaderen en snel te anticiperen op veranderingen. Hedendaagse problemen kunnen niet opgelost worden op de manier zoals dat tot nu toe gebeurde. Het vergt een ander type leiderschap.

In dit netwerk verkennen we dit nieuwe type leiderschap. Hoe innovatie en verandering te leiden vanuit een creatieve mindset. Hoe medewerkers en overige stakeholders te inspireren. Hoe een creatieve organisatiecultuur te creëren.
Network Director
Mariette van Muijen Mariette is een creatieve geest die strategie vertaalt naar een overtuigend verhaal. Ze helpt organisaties met het voorbereiden op de toekomst. Mariette faciliteert een open cultuur waarin iedereen zich comfortabel voelt om perspectieven te delen, opties te bespreken en ideeën te brengen. Mariette is werkzaam bij ILUMY waar zij bedrijven helpt met digital design innovatie en toekomstbestendigheid.

Co-Creation

Niemand heeft alle relevante kennis. Daarom is samenwerking een belangrijk aspect van succes. Co-creation is de beste manier om op nieuwe ideeën te komen.

Concrete output

Het doel is, om je na iedere netwerkbijeenkomst naar huis te sturen met nieuwe concrete kennis die je kan toepassen binnen jouw organisatie en op die manier waarde creëren.

Facilitatie

Elke groep wordt begeleidt door een Network Director die expertise heeft op het vakgebied en ervaring heeft met de uitdagingen van de groep. Op deze manier verzekeren wij een kwalitatief hoog niveau.

3 Box

Drie jaarlijkse live events waar actuele uitdagingen besproken worden, toonaangevende sprekers komen inspireren en al onze leden in een interactieve setting met elkaar kunnen sparren.

4 Bijeenkomsten

Het lidmaatschap geeft toegang tot 4 netwerkbijeenkomsten per seizoen. Wij zorgen voor de optimale setting zodat jullie als leden de beste kans hebben om geïnspireerd te raken.

Externe inspiratie

Actualiteit en output zijn sleutelwoorden bij F5 Networking. Om er zeker van te zijn dat dit in de realiteit ook zo is nodigen wij op elke bijeenkomst externe sprekers uit die expert zijn op het vakgebied.

Aanmelden of account aanmaken

Aanmelden of account aanmaken

Welkom terug,

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Maak een account aan...

Een nieuw wachtwoord is onderweg. Check uw email

Terug naar login