Disruptive Leadership
De moderne leider van vandaag heeft reeds ervaren dat management praktijken van het verleden niet meer opgaan in het heden. Volgens velen heeft disruption invloed op iedereen en de ontwikkeling is op dit moment exponentieel en niet lineair zoals eerder gedacht. Het Disruptive Leadership netwerk bereidt de leden voor op een wereld die niet meer op zich laat wachten. Het netwerk heeft focus op wat het betekent om een modern bedrijf te leiden en kijkt kritisch naar management praktijken en wat nodig is om verandering te omarmen. Door sparring met andere, talentvolle managers en de input van externe vak experts worden de leden uitgedaagd op hun gebruikelijke zakelijke aanpak. De groep wordt gefaciliteerd door Otto Freijser die expert is op het gebied is van Disruptive leadership.
De leden in dit netwerk zijn leidinggevende bij onder andere Philips, Elsevier, PON Holdings, KLM en Nationale Nederlanden.
Network Director
Otto Freijser describes himself not as an entrepreneur but as having an entrepreneurial mindset. He is a lean innovation expert and business coach, currently spending most of his time as one of the co-founders and Lean Innovation Lead of Perpetulon Consulting.

Otto is a creative thinker and a hands-on guy with a long background in FMCG Marketing, Sales, and Retail. He was previously a Global Trade Marketing Manager at Fiskars and is frequently featured as a keynote speaker or host at conferences and summits. As a mentor at several Lean Startup Machine and Startup Experience events, Otto enjoys helping startups and entrepreneurs in intense educational experiences as they go through the different phases of testing and validating their ideas.

Co-Creation

Niemand heeft alle relevante kennis. Daarom is samenwerking een belangrijk aspect van succes. Co-creation is de beste manier om op nieuwe ideeën te komen.

Concrete output

Het doel is, om je na iedere netwerkbijeenkomst naar huis te sturen met nieuwe concrete kennis die je kan toepassen binnen jouw organisatie en op die manier waarde creëren.

Facilitatie

Elke groep wordt begeleidt door een Network Director die expertise heeft op het vakgebied en ervaring heeft met de uitdagingen van de groep. Op deze manier verzekeren wij een kwalitatief hoog niveau.

3 Box

Drie jaarlijkse live events waar actuele uitdagingen besproken worden, toonaangevende sprekers komen inspireren en al onze leden in een interactieve setting met elkaar kunnen sparren.

4 Bijeenkomsten

Het lidmaatschap geeft toegang tot 4 netwerkbijeenkomsten per seizoen. Wij zorgen voor de optimale setting zodat jullie als leden de beste kans hebben om geïnspireerd te raken.

Externe inspiratie

Actualiteit en output zijn sleutelwoorden bij F5 Networking. Om er zeker van te zijn dat dit in de realiteit ook zo is nodigen wij op elke bijeenkomst externe sprekers uit die expert zijn op het vakgebied.

Aanmelden of account aanmaken

Aanmelden of account aanmaken

Welkom terug,

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Maak een account aan...

Een nieuw wachtwoord is onderweg. Check uw email

Terug naar login