High Performance Leadership
De weg naar excellent presteren begint vaak bij het verstevigen van de kwaliteit van de leidinggevenden binnen organisaties. 
Welke afwegingen horen bij High Performance Leiderschap? Hoe balanceert een High Performance Leider iedere dag weer tussen resultaat en inspiratie, tussen 'push and pull' of tussen actie en ontspanning? De eisen die aan High Performance Leiderschap worden gesteld, sluiten naadloos aan bij het gedachtegoed van High Perfomance Organisaties. 
High Performance Leiderschap gaat over specifiek gedrag tonen. Het is een andere manier van werken, een andere manier van een organisatie leiden. De managers en leiders die het voor elkaar krijgen, zien een succesvollere organisatie als resultaat. In de kern gaat het om samen leren focussen op het tonen van specifiek gedrag dat hoog correleert med duurzaam succes.
Het doel van deze netwerkgroep is om samen een blik te werpen op praktijken die kunnen bijdragen aan het succes van onze organisaties en het bespreekbaar maken van het bijbehorende gedrag.
Network Director
Muriel Schrikkema is medeoprichter van Direction en het HPO Center. Ze is een zeer ervaren trainer en coach van managers, teams en organisaties. Zij richt zich daarbij vooral op de interactie tussen teamleden en de patronen in het handelen van de teamleden.

Muriel is de expert facilitator van het High Performance Leadership Netwerk en zal alle bijeenkomsten begeleiden.

Muriel is psychologe, personal- en teamcoach en heeft voor een aantal toonaangevende (profit en nonprofit) organisaties gewerkt, waaronder ASR, Telfort, Beweging 3.0 en KPN.

Co-Creation

Niemand heeft alle relevante kennis. Daarom is samenwerking een belangrijk aspect van succes. Co-creation is de beste manier om op nieuwe ideeën te komen.

Concrete output

Het doel is, om je na iedere netwerkbijeenkomst naar huis te sturen met nieuwe concrete kennis die je kan toepassen binnen jouw organisatie en op die manier waarde creëren.

Facilitatie

Elke groep wordt begeleidt door een Network Director die expertise heeft op het vakgebied en ervaring heeft met de uitdagingen van de groep. Op deze manier verzekeren wij een kwalitatief hoog niveau.

3 Box

Drie jaarlijkse live events waar actuele uitdagingen besproken worden, toonaangevende sprekers komen inspireren en al onze leden in een interactieve setting met elkaar kunnen sparren.

4 Bijeenkomsten

Het lidmaatschap geeft toegang tot 4 netwerkbijeenkomsten per seizoen. Wij zorgen voor de optimale setting zodat jullie als leden de beste kans hebben om geïnspireerd te raken.

Externe inspiratie

Actualiteit en output zijn sleutelwoorden bij F5 Networking. Om er zeker van te zijn dat dit in de realiteit ook zo is nodigen wij op elke bijeenkomst externe sprekers uit die expert zijn op het vakgebied.

Aanmelden of account aanmaken

Aanmelden of account aanmaken

Welkom terug,

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Maak een account aan...

Een nieuw wachtwoord is onderweg. Check uw email

Terug naar login