Inspiring Women
Ondanks het feit dat topvrouwen zich uitstekend redden, hebben ze vaak behoefte om ervaringen te delen met vrouwen in vergelijkbare functies. Een netwerk waaraan uitsluitend vrouwen deelnemen biedt herkenning en daardoor erkenning voor specifieke issues waarmee vrouwen in topfuncties worden geconfronteerd.
Neem het thema vrouwen en leiderschap en de vraag hoe je daarmee omgaat in een mannenwereld. Een vrouwennetwerk geeft vrouwen de mogelijkheid om met gelijkgestemden op dit soort onderwerpen in te gaan.
In het Netwerk Inspiring Women zullen we met elkaar in gesprek gaan over onze positie in een omgeving waar mannen ruim in de meerderheid zijn. We gaan het ook hebben over thema’s als emotionele intelligentie en diversiteit. En we kijken naar onze eigen ambities vanuit de vraag ‘Waar sta ik zelf en wat zijn mijn eigen doelen?’ Het netwerk staat garant voor mooie, serieuze discussies, voor humor én voor bijeenkomsten met diepgang.
Doel van de netwerkgroep is leren van elkaar. Door ervaringen uit te wisselen en te luisteren naar interessante sprekers, krijgen we dieper inzicht in de stappen die we kunnen zetten om de doelen van onze organisatie en onze eigen doelen te verwezenlijken.
Network Director
Josette Dijkhuizen groeide op in een gezin met vijf oudere broers en had als klein meisje de droom om zakenvrouw te worden. Die droom kwam uit: Na diverse loondienstverbanden startte zij haar eigen bureau voor ondernemerschapsontwikkeling in 2005. Josette schreef een groot aantal boeken en columns en verzorgt lezingen en workshops. In 2015 promoveerde zij op het thema ‘geluk en succes bij ondernemers’. Een maand later werd zij benoemd tot Honorair Hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling.
Haar zichtbaarheid groeide en voor het jaar 2013 werd Josette benoemd tot VN Vrouwenvertegenwoordiger. Deze positie bracht een persoonlijke missie aan het licht, namelijk het begeleiden van kwetsbare mannen en vrouwen bij het opzetten van een nieuw bedrijf en daarmee het begin van een nieuw leven. Dit intitiatief is ondergebracht bij Krachtbedrijf, een programma waar zij slachtoffers van geweld begeleidt naar ondernemerschap.

Co-Creation

Niemand heeft alle relevante kennis. Daarom is samenwerking een belangrijk aspect van succes. Co-creation is de beste manier om op nieuwe ideeën te komen.

Concrete output

Het doel is, om je na iedere netwerkbijeenkomst naar huis te sturen met nieuwe concrete kennis die je kan toepassen binnen jouw organisatie en op die manier waarde creëren.

Facilitatie

Elke groep wordt begeleidt door een Network Director die expertise heeft op het vakgebied en ervaring heeft met de uitdagingen van de groep. Op deze manier verzekeren wij een kwalitatief hoog niveau.

3 Box

Drie jaarlijkse live events waar actuele uitdagingen besproken worden, toonaangevende sprekers komen inspireren en al onze leden in een interactieve setting met elkaar kunnen sparren.

4 Bijeenkomsten

Het lidmaatschap geeft toegang tot 4 netwerkbijeenkomsten per seizoen. Wij zorgen voor de optimale setting zodat jullie als leden de beste kans hebben om geïnspireerd te raken.

Externe inspiratie

Actualiteit en output zijn sleutelwoorden bij F5 Networking. Om er zeker van te zijn dat dit in de realiteit ook zo is nodigen wij op elke bijeenkomst externe sprekers uit die expert zijn op het vakgebied.

Aanmelden of account aanmaken

Aanmelden of account aanmaken

Welkom terug,

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Maak een account aan...

Een nieuw wachtwoord is onderweg. Check uw email

Terug naar login