Next Level Business
Veel bedrijven worstelen met alle snelle veranderingen in onze samenleving. Goede producten, slimme marketing en bekwame professionals zijn niet langer garantie voor groei. Organisaties hebben nieuwe ‘Groeikracht’ nodig. Groeikracht die je als team en organisatie optimaal laat presteren, wendbaar en ondernemend maakt.

In de netwerkgroep Next Level Business staan de kritische factoren an Groeikracht centraal. We gaan het hebben over issues als high performance, over de vraag hoe je je organisatie op een hoger niveau neerzet, waardoor je exponentieel kunt groeien, ook op de langere termijn. En we gaan in op concrete issues die fundamenteel zijn voor duurzame groei. Denk aan standaardisatie, de rol van partnerships, de kernwaarden, de transitie van hoofdkantoor naar support office, de plek van de interne en de externe klant, de feedbackloops en - last but not least - het activeren van de eigen medewerkers.

Het doel van de netwerkgroep is leren van elkaar rondom het thema groei, zodat we echt dieper inzicht krijgen in de stappen die we in onze eigen organisatie kunnen en moeten zetten.
Network Director
René Savelberg - Business Accelerator René heeft ruim 25 jaar ervaring als 'Business Accelerator' en wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment. Na zijn opleidingen in Nederland en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald’s NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Ook heeft hij als partner en ondernemer diverse bedrijven in Nederland, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang heeft gewoond. In 2010 heeft René McSense Business Accelerators opgericht, een groeikrachtbureau dat ondernemingen en organisaties (oa Gemeente Amsterdam, ACCOR hotels) adviseert op het gebeid van groeiversnelling en prestatieoptimalisatie. Hij is daarnaast actief als keynote speaker, publicist en auteur op het gebied van duurzame groeikracht.

Co-Creation

Niemand heeft alle relevante kennis. Daarom is samenwerking een belangrijk aspect van succes. Co-creation is de beste manier om op nieuwe ideeën te komen.

Concrete output

Het doel is, om je na iedere netwerkbijeenkomst naar huis te sturen met nieuwe concrete kennis die je kan toepassen binnen jouw organisatie en op die manier waarde creëren.

Facilitatie

Elke groep wordt begeleidt door een Network Director die expertise heeft op het vakgebied en ervaring heeft met de uitdagingen van de groep. Op deze manier verzekeren wij een kwalitatief hoog niveau.

3 Box

Drie jaarlijkse live events waar actuele uitdagingen besproken worden, toonaangevende sprekers komen inspireren en al onze leden in een interactieve setting met elkaar kunnen sparren.

4 Bijeenkomsten

Het lidmaatschap geeft toegang tot 4 netwerkbijeenkomsten per seizoen. Wij zorgen voor de optimale setting zodat jullie als leden de beste kans hebben om geïnspireerd te raken.

Externe inspiratie

Actualiteit en output zijn sleutelwoorden bij F5 Networking. Om er zeker van te zijn dat dit in de realiteit ook zo is nodigen wij op elke bijeenkomst externe sprekers uit die expert zijn op het vakgebied.

Aanmelden of account aanmaken

Aanmelden of account aanmaken

Welkom terug,

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Maak een account aan...

Een nieuw wachtwoord is onderweg. Check uw email

Terug naar login